“EVDE SAĞLIK HİZMETLERİNE GENEL BAKIŞ VE ÜLKEMİZ ’DEKİ İSTİHDAM DURUMU” İLE İLGİLİ SEMİNER DÜZENLENDİ.

Yüksekokulumuz Evde Hasta Bakımı Programı öğrencilerine yönelik düzenlenen seminere Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ercan AKPINAR konuşmacı olarak katıldı.

SHMYO Müdürü Doç. Dr. İbrahim TÜMEN’in açılış konuşması ile başlayan etkinlikte Sayın Akpınar, Evde Hasta Bakımı teknikerlerinin görev tanımlarının yeniden ele alınması durumunda, programdan mezun olacak teknikerlerin kamu ve özel sektörde çok daha fazla sayıda istihdam edileceklerini ve bunun için uğraş verdiklerini ifade etti.

Seminer sonunda Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ercan AKPINAR’a, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Yasemin ŞAHİN YILDIZ tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Etkinliğe Bartın İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman AÇIKGÖZ, Bartın İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Hasan BABAYİĞİT, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Önder Recep ACIBAL, Dernekler adına Yeşim TUTUMLU, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

• Evde Hasta Bakımı Programı Mezunlar Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi