Mezun Öğrencimizden Girişimcilik Öyküsü

Moderatörlüğünü SHMYO Öğretim Görevlisi Cansu PARLAK’ın üstlendiği etkinliğe mezunumuz Esin Koç konuşmacı olarak katıldı.

19.12.2022 tarihinde gerçekleşen etkinliğimiz; BARÜ Rektörü Prof.Dr. Orhan UZUN, Bartın Garnizon Komutanı Dz.Kd.Alb. Erkan ŞAHİN, Bartın Merkez Komutanı Dz.P.Kd.Alb. Erdal BİLGİ, Bartın Sağlık Hizmetleri Yüksekoukul Müdürü Doç.Dr. Hacer YALNIZ DİLCEN, Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali SOLAK, Bartın Tarım ve Orman İl Müdürü Yasin ÖNDER, Bartın İl Ticaret Müdürü Erhan ÖZCAN, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Bölüm Başkanı Yasemin ŞAHİN YILDIZ, değerli akademisyenler ve kıymetli öğrencilerimizin katılımı ile  gerçekleşmiştir.

Etkinlik, karşılıklı soru ve cevapların alınması, teşekkürlerin sunulması ve BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Erkan Şahin’in konuşmalarıyla son buldu. Etkinliğimize katılım sağlayan değerli katılımcılara, görev alan öğretim elemanları ve Evde Hasta Bakımı Programı öğrencilerine teşekkürlerimizi sunarız. Mezunumuza girişimcilik serüveninde başarılar dileriz.

• Evde Hasta Bakımı Programı Mezunlar Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi