Yeni Akademik Yılı Planlamalarımızda Dış Paydaşımız Bartın İl Sağlık Müdürlüğü Mesleki Uygulamalı Derslerimiz Hakkında Toplantı Yapıldı

Mesleki Uygulamalı derslerimizin  Bartın Devlet Hastanesi ile Bartın Çocuk Hastalıkları ve Kadın Doğum Hastanesi'nin çeşitli birimlerinde yapılabilmesi hakkında 25 Eylül 2023 tarihinde Bartın Sağlık Müdürülüğünde dış paydaş toplantısı gerçeleştirildi. Bartın İl sağlık Müdürlüğünden Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Önder Recep Acıbal, Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Cengiz Acar, Bartın Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Engin Bulut ve Bartın Devlet Hastanesi Eğitim Hemşiresi Gülşah Engin ile gerçekleştirilen toplantıya Yüksekokulumuzdan Yaşlı Bakımı Programından Dr. Öğr. Üyesi Elçin Sebahat Kasapoğlu, Evde Hasta Bakımı Programından Öğr. Gör. Elif Yatgınve Sağlık Bilimleri Fakültesinden Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Elif Karahan ve Doç. Dr. Hilal Uysal katıldı. Toplantıda alınan kararlar ile öğrencilerimiz uygulamlı derslerini  daha etkili bir şekilde gerçekleştirecekler.

• Evde Hasta Bakımı Programı Mezunlar Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi